четвъртък, 9 август 2012 г.

Пандев: Предстои ни много тежък сезон

     Пандев: Предстои ни много тежък сезонНападателят на Наполи Горан Пандев заяви в интервю за Скай Спорт Италия, че тимът ще направи всичко по силите си, за да победи Ювентус в двубоя за италианската Суперкупа.
    През май неаполитанците надвиха отбора от Торино с 2:0 във финала за Купата на Италия и сега ще се опитат да продължат с доброто си представяне срещу "бианконерите".
    "Разбира се, Ювентус също разполага със силен състав, който иска да вземе Суперкупата. Що се отнася до скандала със залозите и уговорените мачове, това не ме интересува, мисля само за Наполи", каза македонският състезател.
    През изминалата кампания Пандев вкара два гола във вратата на "Старата госпожа". Това се случи в шампионатна среща на "Сан Паоло", завършила при резултат 3:3.
    "Предпочитам да не отбележа попадение, но да спечелим мача с Юве. Проведохме добра предсезонна подготовка и ставаме все по-добри и по-добри с всяка следваща тренировка", допълни Пандев.
    "Този сезон ще бъде много тежък и изпълнен с предизвикателства. Ние обаче имаме страхотен тим, дори и без Есекиел Лавеци, който все пак ми липсва много – както като човек, така и като футболист", призна нападателят.  
http://www.gol.bg/footballsviat/2012-08-09/pandev-predstoi-ni-mnogo-tejyk-sezon.136901

Няма коментари:

Собствено Търсене