четвъртък, 24 юни 2010 г.

Трансфери.

Рубин иска Куалярела за 25 млн. евро, търси се отбор на Денис




Шампионът на Русия Рубин (Казан) е отправил мега-оферта на стойност 25 милиона евро за италианския национал Фабио Куалярела, съобщава „Кориере дело Спорт”. Рубин тим вече се е свързал с агента на играча и е отправил запитване дали той е готов да заиграе в Русия. Нападателят на Наполи е трансферна цел номер 1 за тима от Казан, като за това призна и клубният директор Евгени Голов в интервю за „Ил Кориере”. „Наистина много харесваме Куалярела. Той е нападател, който може да направи разликата в нашия отбор. Липсва ни точно някой като него. Вече сме го наблюдавали на няколко пъти, а също така сме пратили и скаут в ЮАР заради него. Надявам се Липи да го използва по-често”, заяви Голов.
27-годишният голаджия се присъедини към Наполи през миналото лято и едва ли ръководството на клуба ще се съгласи да се раздели с него след само един сезон.
http://www.sportlive.it/gallery/foto/calcio/foto-german-denis/german_denis1.jpeg
Същевременно се разбра, че Наполи ще опита да продаде Херман Денис през лятото. Това намекна днес агентът на футболиста Лео Родригес в интервю за испанския всекидневник „Малага Хой”.
Цената на Танка е 6 млн. евро и който клуб има интерес към аржентинеца, трябва да извади тази сума.
„Наполи искат да продадат моя клиент. Не знам обаче дали шефовете на Малага са склонни да извадят такава сума за него. Към момента няма реален интерес от испански клуб за Херман”, каза Родригес.
Денис отбеляза 5 попадения в 29 мача за „небесно-сините” през миналия сезон на Серия „А”.
Най-вероятният заместник на Денис ще бъде бразилецът Фред.

Няма коментари:

Собствено Търсене