понеделник, 28 юни 2010 г.

Марадона мечтае да поеме Наполи

Марадона: Мечтая за Наполи


Селекционерът на националния отбор на Аржентина Диего Армандо Марадона призна, че мечтае да поеме Наполи, след като напусне поста си начело на "гаучосите". Той анализира и краха на бившите вече световни шампиони от Италия, които изненадващо отпаднаха от надпреварата още в груповата фаза, въпреки че бяха в една от най-леките групи.

„Срамота е, че Италия отпадна толкова рано, тъй като те бяха действащият световен шампион. Видя се, че на „скуадра адзура” й липсва нещо, защото те не играха по обичайния за тях начин. Истината е, че в състава им нямаше нито едно голямо име, нито една звезда, нито един лидер, който да ги поведе. Такива определено са Тоти и Дел Пиеро, но те просто не бяха повикани от селекционера Липи”, каза Марадона.

„Надявам се да водя Аржентина още дълги години, но след това искам да изпълня още една друга моя мечта, а именно да поема отбора на Наполи. Прекарах 7 години в този тим, но те ми се видяха като 14, никога няма да забравя хората там. Искам отново да видя „Сан Паоло” да се пръска по шефовете, тъй като мразя, когато на този стадион има празни места”, завърши Дон Диего.

http://www.novsport.com/news101513_1.html

Няма коментари:

Собствено Търсене