понеделник, 23 август 2010 г.

Наполи продаде Денис на Удинезе, Лавеци доволен от гола си срещу Елфсборг

Италианският клуб Удинезе финализира трансфера на аржентинския нападател Херман Денис от Наполи. 28-годишният футболист има 13 гола за Наполи в последните два сезона. Наполи, от своя страна, подсили това лято атаката си с уругвайския нападател Единсон Кавани от Палермо.
http://img1.sportal.bg/uploads/news/2010_07/images/00221400.jpg
С победа в първия мач за класиране в групите на Лига Европа се поздрави Наполи Неаполитанцие се наложиха у дома с 1:0 над шведския Елфсборг с гол на аржентинския нападател Езекиел Лавеци в 45-ата минута
Нападателят на Наполи Езекил Лавеци призна, че е много доволен, че успя да се разпише в двубоя с Елфсборг (1:0) от плейофа за влизане в групите на Лига Европа и така донесе ценен успах на своя тим. Аржентинецът добави, че съжалява, че тимът му не спечели по-убедително, но все пак е щастлив, че неаполитанците не получиха гол в своято мрежа.
http://images.ibox.bg/2008/11/15/lavezzi/460x286.jpg
"Спечелихме, е това бе най-важното преди реванша в Швеция। Един гол обаче не е много, като се има предвид, колко положения създадохме. Може би не бяхме достатъчно съсредоточени пред гола, но пък е хубаво, че запазихме вратата си "суха". Доволен съм, че аз отбелязах толкова важно попадение, което запазва шансовете ни за класиране напред. Надявам се да продължа да вкарвам до края на сезона. В момента е очевидно, че не съм в добра форма, но продължаваме да работим в тази насока. Убедени сме, че ще се класираме в групите на Лига Европа, тъй като това е много важно за нашия отбор", заяви Лавеци.


Няма коментари:

Собствено Търсене