събота, 28 август 2010 г.

Наполи в група с Ливърпул, Стяуа и Утрехт, Куалярела под наем в Ювентус.
http://images.ibox.bg/2009/07/02/europeleague/460x594.jpg
Жребия на Лига Европа изпрати Наполи в група с Ливърпул, Стяуа и Утрехт, първият мач на неаполитанците е на 16 септември с Утрехт в Неапол.

Програмата на Наполи в груповата фаза на Лига Европа:

- 16 settembre: Napoli-Utrecht
- 30 settembre: Steaua-Napoli
- 21 ottobre: Napoli-Liverpool
- 4 novembre: Liverpool-Napoli
- 2 dicembre: Utrecht-Napoli
- 15 dicembre: Napoli-Steaua

Италианският национал Фабио Куалярела премина под наем в Ювентус. Нападателят на Наполи премина успешно медицински тестове днес в Торино и ще се подвизава при "бианконерите" до края на сезона за сумата от четири милиона и половина евро. В контракта на футболиста има опция торинския гранд да го купи през лятото на 2011 година, като внесе в касата на неаполитанския клуб още 10 милиона евро. Играчът ще получава по два милиона евро на сезон, като има и допълнителни бонуси за евентуален триумф с Ювентус в Серия "А", Лига Европа и Купата на Италия, вкарани голове и класиране на тима в Шампионската лига.
Навършващият през октомври 27 години нападател прекара едва един сезон в любимия си клуб Наполи, който го купи преди 12 месеца от Удинезе. За една година на "Сан Паоло" Куалярела вкара 11 гола в 34 мача от калчото, а предния сезон се бе разписал с два гола повече в италианското първенство, но от 36 срещи.

Няма коментари:

Собствено Търсене