понеделник, 7 май 2012 г.

Болоня отказа Наполи от Шампионската лига



     
     Отборът на Болоня се превръща в най-големия кошмар на тимовете в челото на таблицата. След като преди няколко седмици „отказа" Милан от титлата, завършвайки наравно 1:1 на „Сан Сиро", „синьо-червените" нанесоха тежък удар и на друг челник - Наполи.
   Срещата на „Ренато д'Алара" завърши 2:0 за Болоня, като по този начин Наполи се отдалечи на 3 точки от третата позиция в класирането, която дава право на участие в квалификациите на Шампионската лига. Още по-лошата новина за неаполитанци е, че до края на сезона остава само един кръг.
   Алесандро Диаманти изведе Болоня напред в резултата в 18-ата минута, а след почивката Матео Рубин отчая Наполи с втори гол - 2:0! Двубоят ще се запомни и с многото нерви, които двата отбора хвърлиха, и които в цифри бяха 10 жълти и 2 червени картона.
   Големият печеливш от загубата на Наполи бе тимът на Удонезе. На своя „Фриули" момчетата на Франческо Гуидолин победиха с лекота Дженоа с 2:0. Още преди почивката „грифоните" останаха с 9 души на терен а, след като червени картони получиха Кучка и Паласио. Иначе головете за Удинезе вкараха Тото Ди Натале и Антонио Флоро Флорес.
   Така кръг преди края Удинезе се изкачи еднолично на третата позиция с актив от 61 точки. Четвърти са Лацио с 59, а Наполи са пети с 58.
 http://topsport.ibox.bg/news/id_937861848

Няма коментари:

Собствено Търсене