понеделник, 23 юли 2012 г.

Хамшик: Няма причина да си тръгвам от Наполи


Словакът не желае да слуша съветите на Мино Райола http://www.gol.bg/photos/0135/0000135698-article.jpg

   След като преди няколко дни футболният агент Мино Райола, който представлява играчи като Златан Ибрахимович и Марио Балотели, посъветва Марек Хамшик да напусне Наполи, за да отиде в по-голям отбор, словакът коментира съвета, като заяви, че няма намерение да се разделя с неаполитанския клуб.
    "Няма причина да си тръгвам от Наполи. Проектът тук е достатъчно голям, а освен това имам чувството, че аз съм сред основните му елементи. Пристигнах на "Сан Паоло" преди пет години, тъкмо след процията на тима в Серия А. За това време съставът се разви много, а и аз съм щастлив тук, така че защо да напускам?", каза Хамшик пред вестник "Република".
    24-годишният словашки национал премина в отбора от Неапол през лятото на 2007-ма година от друг италиански тим – Бреша. До момента Хамшик е записал участие в 180 шампионатни срещи с екипа на неаполитанците, в които е отбелязал 50 попадения.
    През изминалата кампания словакът впечатли и с представянето си в Шампионската лига, където игра във всичките осем мача, вкара два гола и направи една асистенция.

http://www.gol.bg/footballitaly/2012-07-23/hamshik-niama-prichina-da-si-trygvam-ot-napoli.135698

Няма коментари:

Собствено Търсене