понеделник, 5 януари 2015 г.

Наполи потвърди трансферите на Иван Стринич и Маноло Габиадини

 

     Неапол. Наполи потвърди на официалния си сайт трансферите на Иван Стринич и Маноло Габиадини, след като футболистите преминаха успешно медицинските изследвания, които им бяха направени. Габиадини пристигна в Неапол в неделя и на летището бе посрещнат от повече от хиляди привърженици. Наполи плати 13 милиона евро на Сампдория за Габиадини, който отбеляза седем гола в 13 мача за отбора от Генуа. Стринич премина в Наполи със свободен трансфер, след като договорът му с Днепър изтече. Иван Стринич ще играе с номер 3 в Наполи, докато Габиадини взе екипа с номер 23.

http://www.focus-sport.

Рафа доволен от трансферите на Стринич и Габиадини

     Наставникът на Наполи Рафаел Бенитес е доволен от привличането на Иван Стринич и Маноло Габиадини.
"Ние винаги следим внимателно трансферния пазар. Съсредоточени сме върху него в момента", заяви испанецът пред Football Italia.
"Стринич и Габиадини са качествени играчи и ще балансират нашия състав. Стричин може да играе на левия фланг в защита и в атака. Той ще ми бъде много полезен", допълни Бенитес.
"Габиадити е италианец, и това е важно за нашето бъдеще. Това е стъпка напред. Ще поговоря с него, за да видя на коя позиция иска да играе и му е най-удобна, но той може да играе на 4 позиции", завърши наставникът на Наполи.

topsport.

 http://m4.netinfo.bg/media/images/15756/15756646/638-397-manolo-gabiadini.jpg

Няма коментари:

Собствено Търсене