неделя, 25 януари 2009 г.

Рекорд по публиката за Наполи срещу Рома на "Сан Паоло"

Тифозите на Наполи изкупиха всички възможни билети за утрешната среща с Рома на стадион "Сан Паоло" в Неапол. Това съобщиха от клуба. Срещата е изключително важна за двата отбора, които са конкуренти за четвъртото място в Серия "А", даващо право на участие в Шампионската лига. "Небесносините" са на пета позиция с актив от 33 точки, докато "вълците" са на осма позиция с три по-малко. Тифозите са изкупили всичките 37 500 билета, като прибавим към тях и над 23 000 абонаментни карти.

Това значи, че ще има над 60 500 зрители на срещата, което е рекорд за Наполи от ерата на президента Де Лаурентис. В касите на клуба ще влязат един милион 230 хиляди евро от продажбата на билети за тази среща. Рекордът обаче си остава от двубоя с Бенфика за Купата на УЕФА през този сезон, когато присъстваха близо 52 000 тифози, но бяха продадени билети на стойност 1 576 500 евро.

1 коментар:

Unknown каза...

Bravo na vsi4ki nebesno sini fenove- haide drujno na stadiona i d apojelaem uspeh na redactora i na chveka koito ni usvedomqva za tezi neshta

Собствено Търсене