понеделник, 23 март 2009 г.

Донадони: Смятам, че дебютът ми бе добър

Наставник е доволен от начина, по който се е държал тимът му

Новият наставник на италианския Наполи – Роберто Донадони заяви, че е доволен от начина, по който се е държал тимът му, при първия му мач, начело на отбора.
„Смятам, че дебютът ми бе добър. Момчетата се стараха и играха на предела на възможностите си. Водехме играта, с което ми твърдение се надявам, че няма да изненадам никого. Старахме се на тренировка и ефектът бе налице”, прояви самочувствие бившият наставник на националния тим на страната, който бе начело на Италия, по време на последното Европейско първенство в Австрия и Швейцария.

http://donbalon.eu/news43884.html

Анчелоти: Голът на Хамшик не бе от засада

Ситуацията наистина бе трудна, смята треньорът на тима

Треньорът на Милан – Карло Анчелоти зая, че не може да бъде сигурен дали отмененото попадение на Наполи в срещата между двата тима е било от засада или не, но „по-скоро е второто”.
„Не мога да бъда сигурен при толкова голяма дистанция от мен, до ситуацията. Ако трябва да бъда честен обаче като че ли по-скоро нямаше засада, отколкото обратното. Голът трябваше да бъде зачетен. Все пак на рефера не му е било лесно, тъй като ситуацията наистина бе трудна за отсъждане”, призна треньорът на тима от Милано.

http://donbalon.eu/news43888.html

Няма коментари:

Собствено Търсене