неделя, 1 ноември 2009 г.

Хамшик посвети головете си срещу Ювентус на своята приятелка

Полузащитникът на Наполи Марек Хамшик се разписа на два пъти във вратата на Ювентус за паметната победа с 3:2 над „старата госпожа”. Словашкият хлаф отдаде дължимото на треньора на тима Валтер Мацари, но и сподели, че пред тима има още много работа за вършене. „Победата ни зарадва много. На почивката треньорът ни каза, че играем добре и след паузата успяхме да обърнем резултата в наша полза. Треньорът прави много за нас, той ни накара да спечелим мача”, споделя Хамшик. „Сега трябва да останем на земята и да мислим за следващите срещи. Посвещавам тези два гола на моята приятелка, която съвсем скоро ще ме дари със син”, заяви щастливият бъдещ татко.

Босът на Наполи: Мацари е 10 пъти по-добър от Моуриньо

Президентът на италианския елитен Наполи Аурелио Ди Лаурентис направи шокиращо изказване в пресата на Апенините. Според филмовия бос, треньорът на неговия отбор Валтер Мацари е по-добър специалист от наставника на шампиона Интер Жозе Моуриньо.
Както е известно, Мацари пое Наполи преди четири кръга и изкачи тима до 7-ото място в Серия "А". Той взе много добър актив от тежките три последователни мач на тима - срещу Фиорентина, Милан и Ювентус. След тези три срещи, Наполи спечели 7 точки и по този начин ясно подчерта високите си амбиции.
"Мацари е десет пъти по-добър специалист от Моуриньо. Отборът под негово ръководство пък играе страхотно, особено в атака. Мога да поздравя само Валтер за работата, която върши при нас. Той не се страхува да прави смели решения", заяви Лаурентис.

Валтер Мацари: Постигнахме нещо впечатляващо

Треньорът на Наполи Валтер Мацари не бе на себе си от радост след изключителната победа с 3:2 над гранда Ювентус на стадио "Олимпико" в Торино.
Както е известно, домакините дръпнаха с чиста преднина от два гола, но в заключителната част на мача Наполи съумя да обърне мача след две попадения на Марек Хамшик и едно на Хесус Датоло.
"Много съм щастлив след тази победа, наистина. Това бе нещо впечатляващо. Не искаме обаче да изпадаме в еуфория. Трябва да се съсредоточим върху следващия ни мач срещу Катания и да бъдем уверени в себе си. Разбирам, че постигнахме нещо забележително и трябва да се насладим на този момент", заяви Мацари.
"Треньорът прави добра смяна, само когато футболистът играе с правилната нагласа. Датоло се представи страхотно срещу Милан, но срещу Ювентус просто бе ненадминат", допълни специалистът.

http://www.novsport.com/


Няма коментари:

Собствено Търсене