четвъртък, 13 декември 2012 г.

Дзола поема Наполи?



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_hW2lS7f1WckOUNC2emeqM3Q0VpAnTTE2hPn-tcLsKix3hYNAz2elL20GF4E0dnbOGbRfu2EVaZwFLBDsMiiDAryh0QJX5BeA8-tLT-_xfKIQT2J06k4PG-Ypjw5Dqpo8JT6JUWJatiN-/s1600/Gianfranco+Zola.jpg  Мениджърът на Уотфорд Джанфранко Дзола е свързван с възможно завръщане в Наполи от лятото от медиите в Италия.
   Като футболист Дзола игра на стадион Сан Паоло от 1989 до 1993 година, като в 105 мача с небесносинята фланелка вкара 32 гола и бе сред любимците на феновете.
Президентът на неаполитанците Аурелио Де Лаурентис се оглежда за заместник на треньора Валтер Мацари, който все още не е подновил своя договор, изтичащ през лятото.
   Филмовият продуцент е впечатлен от работата, която Дзола върши в английския Уотфорд, който има италиански собственици и именно бившата звезда на Челси е фаворит на Де Лаурентис за нов наставник на Наполи.

Палермо преговаря за Ароника

   Президентът на Палермо Маурицио Дзампарини разкри, че се работи по привличането на защитника на Наполи Салваторе Ароника.
„Вече разговаряхме за Ароника, тъй като миналата година той искаше да се върне тук. Работим върху това, но не съм сигурен на какъв етап са преговорите в момента. Той ще бъде много полезен за нас“, каза Дзампарини.
   34-годишният Салваторе Ароника е роден в Палермо, но никога в кариерата си не е играл за местния тим, но това най-вероятно ще се случи от зимата.

Хамшик: Не смятам за се тормозя с ПСЖ

   Една от звездите на Наполи – полузащитникът Марек Хамшик за пореден път заяви, че не желае да напуска италианския тим. В последно време се говореше за интерес от страна на Пари Сен Жермен, но плеймейкърът категорично отхвърли подобен вариант.
   „Изобщо не смятам да сменям клуба си“, сподели словашкият национал. „Чувствам се добре тук – щастлив и доволен съм.“
   „Не мисля да се тормозя с определени ситуации. Слушам и чета слуховете, но не знам нищо. Имам петгодишен договор с Наполи, с клуб, който иска да расте, с отбор, който играе добре, така че нямам причина да мисля за трансфер“, допълни халфът.
25-годишният Хамшик пристигна на „Сан Паоло“ през 2007 година от Бреша. И през този сезон словакът доказа, че е ключов футболист в плановете на Валтер Мадзари със своите 7 гола в 16-те шампионатни мача.
http://www.gong.bg

Няма коментари:

Собствено Търсене