неделя, 10 април 2011 г.

15 000 следват Наполи


Ентусиазмът на тифозите на Наполи е огромен след феноменалния обрат с 4:3 над Лацио преди седмица, който изведе тима на второ място в класирането само на три точки от лидера Милан седем кръга преди края на сезона.

Цял Неапол вярва за първи път в Скудетото от 20 години насам. Въпреки че днес срещу Болоня заради наказание ще липсва най-голямата звезда на тима Кавани, който е лидер при стрелците с 25 гола заедно с Антонио Ди Натале от Удинезе, играчите на Валтер Мадзари, ще се чувстват като домакини на "Ренато Дал`Ара". Вече 15 000 билета са били изкупени от агитката на "небесносините" за 36-хилядното съоръжение.

Освен от Неапол и от Рим се очакват около 3000-4000 тифози на Наполи да пристигнат от Милано и Торино за утрешното гостуване. Тимът играе от 16,00 часа и при победа ще се изравни с Милан, който вечерта гостува на Фиорентина във Флоренция.

Ултрасите на "небесносините" са едни от най-верните в Европа и винаги следват своите любимци навсякъде, като дори когато бяха в Серия Ц/1 имаха домакинства, на които ходеха по 60 000 тифози на "Сан Паоло", който бе препълнен и срещу "орлите" преди седмица.

Няма коментари:

Собствено Търсене