петък, 22 април 2011 г.

Кавани успокои тифозите на Наполи



Уругвайската звезда на Наполи Единсон Кавани се постара да разсее слуховете, че през лятото ще напусне "Сан Паоло". По-рано вчера неговият агент Клаудио Анелучи хвърли в смут тифозите на "небесносините", като на въпрос дали феновете могат да бъдат спокойни, че Кавани ще остана в отбора, отвърна: "Не мога да ви отговоря на този въпрос, защото рискувам да си загубя работата".

Кавани обаче заяви на всеослушание, че няма намерение да сменя нито отбора, нито мениджъра си. "Това, което се пише, е нелепо. Не искам да напускам Наполи. Ако някой ден това стане, не вярвам, че бих се чувствал по същия начин, защото нашите фенове са уникални", каза Кавани, който има забележителните 25 гола в Серия "А" този сезон и изостава само от Антонио Ди Натале (26) в спора за голмайсторския приз.

"С националния отбор на Уругвай стигнах до полуфинал на световно първенство. Не знам какво мога да постигна с Наполи, но със сигурност ще се опитаме да се класираме колкото се може по-напред", добави нападателят.

Тимът от Неапол е втори в класирането, като има пасив от 6 точки спрямо лидера Милан. В последния кръг Кавани и компания загубиха на свой терен от Удинезе, а уругваецът пропусна дузпа.

Преди няколко дни дългокосият нападател подхвърли, че мечтае да бъде футболист на Реал Мадрид.

Няма коментари:

Собствено Търсене