понеделник, 4 април 2011 г.

Президентът на Наполи: Кавани не се продава!

Нападателят мисли само как да помогне на клуба, заяви Де Лаурентис
Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис заяви, че уругвайския нападател Единсон Кавани не се продава и предупреди грандовете от Европа да стоят надалеч от звездата, съобщава Marte.

„Кавани няма цена. Той не се продава, а единствената му цел в този момент да помага на Наполи“, сподели Де Лаурентис, който се надява, че неговият отбор ще спечели титлата в Серия „А“.

24-годишният Кавани се е разписал 25 пъти в досегашните мачове през сезона в Калчото, а Наполи е на второ място във временното класиране – на три точки от лидера Милан.

http://donbalon.eu/news119784.html


Головете на Кавани вдъхновени от сина му

Нападателят на Наполи Единсон Кавани продължава да показва все по-добри игри в Серия "А". Уругваецът наниза хеттрик при успеха на неговия тим над Лацио с 4:3 вчера. Така той оглави класацията при голмайсторите в първенството с 25 гола на сметката си. Според него, добрата му форма се дължи на новородения му син, който му действа като вдъхновение на терена.

"Нека се насладим на тази победа. Отношението на отбора не се е променило и ние всеки път даваме 100 процента от възможностите си. Знаехме, че Лацио е опасен съперник, така че сега трябва да се насладим на момента и да продължим в същия дух. Добрата ми игра се дължи на сина ми, който ме вдъхновява. Дано продължа да играя по същия начин и да радвам феновете на Наполи", заяви Кавани.

 

Няма коментари:

Собствено Търсене