неделя, 17 февруари 2013 г.

Наполи и Сампдория завършиха 0:0



Неапол. Отборите на Наполи и Сампдория завършиха 0:0 в мач от 25-ия кръг на футболното първенство на Италия. Мачът се игра в Неапол. За Наполи това бе шесто равенство за сезона. Отборът няма победа в последните си три мача в Италия. Сампдория регистрира също шесто равенство в кампанията и второ за последните три кръга.


Паоло Канаваро: Първенството още не е свършило
 Капитанът на Наполи Паоло Канаваро не беше особено разтревожен от факта, че тимът му не успя да победи Сампдория. В един от най-интересните двубои от 25-тия кръг на Серия А неаполитанците и "блучеркиатите" направиха нулево равенството.

Заради този резултат тимът на Валтер Мадзари се придвижи с една точка напред и вече е на четири зад лидера във временното класиране Ювентус, но при успех над отбора от Генуа сега разликата между "бианконерите" и състава от Южна Италия щеше да бъде само две точки.

"Пропуснахме отлична възможност съвсем да се доближим до първото място, но първенството все още не е свършило. Единственото, за което съжаляваме, е, че не можем да играем на терен, на какъвто заслужаваме", коментира Канаваро, цитиран от електронното издание "Футбол Италия". По време на срещата със Сампдория се видя ясно, че тревната настилка на стадион "Сан Паоло" не е в добро състояние.

"Сампдория дойде в Неапол с ясната цел да вземе точка, но това не ни изненадва, като се има предвид ситуацията, в която се намира този тим. Що се отнася до нас, опитахме се да вземем трите точки, обаче е трудно да се играе срещу толкова затворен състав", допълни опитният защитник.

Няма коментари:

Собствено Търсене