четвъртък, 14 ноември 2013 г.

Наполи дава 50 милиона за трансфери през януари






     Отборът на Наполи ще разполага с бюджет от 50 милиона евро за трансфери през зимната пауза, обяви президентът на клуба Аурелио Де Лаурентис. "Небесно-сините" са трети в класирането на Серия "А", на 4 точки от лидера Рома и на 3 от втория Ювентус.
      "През януари ще трябва да похарчим още 50 милиона евро за нови играчи, ако искаме да продължим да се борим за целите си. Не е лесно да имаш успехи, ако не харчиш достатъчно пари и това е нещо, което трябва да приема. Изключително важно е да останем в Шампионската лига и след Коледа, за да бъдем атрактивни за топиграчите и Бенитес знае това", сподели пред "Il Mattino" Де Лаурентис. 

Наполи предлага 10 млн. за защитник на Дженоа

http://img2.sportal.bg/uploads/news/2013_23/images/00430212.jpg      
     Левият бранител на Дженоа Лука Антонели е пред трансфер в Наполи. Двата клуба са стартирали преговори и е много вероятно сделката да се осъществи през януари. "Грифоните" искат за 26-годишния защитник 10 млн. евро - сума, която не е проблем за Наполи. Договорът на Антонели с Дженоа е до 2015 година, но от клуба вече са му предложили удължаване с още две години. От началото на сезона Антонели е записал 6 мача в Серия "А".

Няма коментари:

Собствено Търсене