понеделник, 27 април 2009 г.

Коментари след Наполи - Интер 1:0

Моуриньо: Не заслужавахме да спечелим срещу Наполи

Треньорът на италианския шампион Интер бе много разочарован след загубата с 0:1 от Наполи, съобщава "Кориере дело Спорт". Специалистът призна пред медиите на пресконференцията след мача, че неговият отбор не е заслужавал да победи в тази среща. "Отборът на Наполи заслужено постигна победа над нас. Мачът изглеждаше като типично 0:0. През първото полувреме ние контролирахме повече топката, но без да създаваме много положения, а през втората част се поприбрахме и загубихме контрола. Наполи също не създаде положения, но отбеляза гол от нищото. Те обаче заслужаваха късмета да спечелят, защото показаха по-голямо желание за победа", заяви Моуриньо. "Не съм ядосан, а просто разочарован, тъй като съм свикнал да побеждавам. Все пак ще анализираме тази загуба, за да видим грешките си и да се подготвим да спечелим деветте точки, от които имаме нужда. В момента не ме интересува колко близо до нас са Милан и Ювентус. Единствено искам да знам какво трябва да се направи, за да спечелим девет точки. Все още имаме прекрасна преднина в класирането и трябва да де съсредоточим върху оставащите 5 мача. 3 от тези срещи са на "Сан Сиро", което още повече улеснява нещата за на.", допълни Специалния.

Пиерпаоло Марино: Страхотна победа над Интер, никога не съм спирал да вярвам на отбора си

Изпълнителният директор на италианския Наполи Пиерпаоло Марино сподели пред медиите, че е останал изключително доволен от представянето на отбора си при победата с 1:0 срещу шампиона Интер, съобщава "Газета дело Спорт". Той не пропусна да спомене, че никога не е спирал да вярва в отбора си, въпреки неубедителните резултати напоследък. "През последните три месеца, когато не играхме никак добре, никога не спирах да вярвам в отбора си. Въпреки критиките, които получихма, аз продължавам да вярвам в Наполи и в проекта, който градим", заяви Марино.
"Много от играчите ни бяха блокирали психически и знаехме, че само с подобна победа ще успеят да си повярват", допълни управникът.

Донадони: Трябва да побеждаваме и по-слабите съперници от Интер

Треньорът на Наполи Роберто Донадони остана изключително доволен след победата с 1:0 над шампиона Интер, съобщава "Кориере дело Спорт". Специалистът обаче недоволства от факта, че неговият отбор не успява да печели точки срещу значително по-слаби съперници от "нерадзурите". "Играхме срещу един отбор от световна класа и взехме трите точки. Това няма как да не ме радва. Бе един вълнъващ мач, а и всички тези фенове просто бяха страхотни. Аз съм малко разочарован, защото печелим срещу Интер, а не успяваме да взимаме точки от значително по-слаби съперници", заяви Донадони. "Момчетата трябва да разберат, че трябва да играят с тази нагласа срещу всеки един отбор, независимо на кое място в класирането е. Това е единственият начин да израстнем като отбор.", допълни бившият национален селекционер.

Марсело Салайета: Победата над Интер ще ни мотивира допълнително


Уругвайският нападател на Наполи Марсело Салайет бе изключително доволен след победата над Интер с 1:0, която дойде след негов гол в 73-ата минута, съобщава италиансктоо издание "Кориере дело Спорт". Той не пропусна да спомене, че успехът ще даде допълнително мотивация на него и съотборниците му за оставащите мачове.
"Тази победа е много важна за отбора, тъй като ще ни мотивира допълнително за оставащите мачове до края на сезона. Искам да посветя този гол на всички онези хора, които ни критикуваха, когато не успявахме да печелим мачовете си", заяви Салайета.
"Винаги съм бил на разположение на отбора си, Денис е велик нападател", коментира Салайета статута си на резерва. "Просто се възползвах от възможността, която ми се отдаде", допълни уругвайският национал, който се представи блестящо в мача с "нерадзурите".
http://www.novsport.com/

Няма коментари:

Собствено Търсене