петък, 17 септември 2010 г.

Napoli-Utrecht 0-0

Наполи и Утрехт врътнаха равен



Отборите на Наполи и Утрехт не успяха да се победят в първия си мач от груповата фаза на Лига Европа, завършвайки 0:0। Италианският състав бе по-активния, но наследниците на Диего Марадона на "Сан Паоло" така и не стигнаха до гол във вратата на Микел Ворм। Така Наполи и Утрехт си поделиха по точка и продължават с равни шансове битката в своята група, където още са бившите европейски шампиони Ливърпул и Стяуа.

Napoli-Utrecht 0-0

Napoli: De Sanctis, Santacroce, Cannavaro, Aronica, Zuniga, Yebda (31' st Lucarelli), Gargano, Dossena (24' st Maggio), Sosa (11' st Hamsik), Lavezzi. Cavani. A disp. Iezzo, Grava, Cribari, Blasi. All. Mazzarri
Utrecht: Vorm, Cornelisse, Wuytens, Schut, Nesu, Duplan (39' st Maguire), Silberbauer, Mertens (44' st Danso), Demouge, van Wolfswinkel, Lensky. A disp. Sinouh, van der Maarel, Sarota, Nijholt, Vostermans. All. du Chatini
Arbitro: Vad (Ungheria)
Note: ammoniti van Wolfswinkel, Silberbauer, Demouge, Yebda, Cavani, Gargano, Maggio, Santacroce.

Валтер Мадзари: Играхме слабо срещу Утрехт



Треньорът на Наполи Валтер Мадзари не остана доволенот представянето на неговите играчи в двубя с Утрехт (0:0) от Лига Европа. Според него, всичко, което тимът му е опитал да направи в този мач се е провалило и в крайна сметка неаполитанците са пропуснали чудесна възможност да запишат първите си три точки в тазгодишното издание на турнира.
"Това бе лош мач за много от моите играчи। Вероятно, защото сме все още в началото на сезона и част от футболистите все още не могат да свикнат с цикъла сряда-събота. Мачът не бе лесен и Утрехт се оказа корав тим. Сега обаче трябва да мислим за бъдещето. Направихме доста грешки, особено в защита. Играчите, които не играят достатъчно често, не бяха на нужното ниво. Трудно е да намерим правилния баланс, когато всичко се променя. Новите ни попълнения, все още не са свикнали с обстановката. В крайна сметка обаче, не бива да се оправдаваме, защото това бе мач, в който трябваше да победим", отсече Мадзари.

http://www.sportal.bg/

Няма коментари:

Собствено Търсене