вторник, 24 май 2011 г.

Мадзари остава в Наполи още пет години

http://www.pianetazzurro.it/wp-content/uploads/2011/02/mazzarri11.jpg
Треньорът на Наполи Валтер Мадзари продължи своя контракт с 5 години, с което сложи край на предположенията за неговото бъдеще.
49-годишният специалист изведе южняците до третото място в Серия А, регистрирайки най-доброто постижение на тима за 21 години.
След това Мадзари проведе бързи преговори с президента на клуба Аурелио Де Лаурентис, на които двете страни са постигнали споразумение.
От Наполи потвърдиха официално информация на официалния си сайт, че "след двегодишно сътрудничество, довело до място за Наполи в Шампионската лига, президентът и треньорът са съгласували ново споразумение, за да продължат развитието на клуба в следващите 5 години".
Мадзари през последните месеци на няколко пъти споделяше, че няма никаква гаранция за бъдещето си, въпреки успехите. Той дори влезе в конфликт с Де Лауернтис, който го обвини, че е интересчия, докато треньорът твърдеше, че просто иска по-добър контракт.
Мадзари проведе две години в Наполи, класирайки тима за Лига Европа миналия сезон и сега за Шампионската лига. Преди това той престоя две години в Сампдория, където също се представи впечатляващо, извеждайки ги в Европа и до финала за Купата на Италия.
© Gong.bg

Няма коментари:

Собствено Търсене