петък, 27 май 2011 г.

В Наполи разкриха трансферните планове

Босът на Наполи Аурелио Ди Лаурентис разкри какви са трансферните планове на тима за новия сезон, след като сключи мир с треньора Валтер Мацари.

Шефът на италианците беше близо до това да уволни наставника в понеделник, но в крайна сметка двамата изгладиха различията си.

„Казах, че ще говоря с Мацари, когато сезонът свърши. Вчера се срещнахме и изгладихме проблемите, които имахме. Случаят „Мадзари“ бе отворен в 4 следобед и приключен в 6. С него говорихме за бъдещето. Направихме го образована и с добри маниери. Намерихме общи точки в името на бъдещето“, каза шефът.

„Мацари е много мотивиран. Говорихме за играчи и цели. Той предложи някой позиции, на които трябва да се подсилим. Знам, че трябва да подсилим центъра и ни трябват трима-четирима нови играчи. Знам, че проблемите ни няма да бъдат решени с привличането на Инлер от Удинезе. Трябват ни четирима футболисти като Инлер. Сега след нападател, който може да играе на две позиции.“

Той отрече и информации за Марек Хамшик. „Галиани никога не ме е питал за Хамшик. Единственият, който ми отправи въпрос, бе Масимо Морати, но аз му казах, че сме на прага на нова ера и да бъде така добър да не прави повече оферти за наши футболисти“, каза Де Лаурентис.

Няма коментари:

Собствено Търсене