събота, 1 октомври 2011 г.

Наполи отписа Кавани, Интер трепери за Милито.




Днешното дерби от 6-ия кръг на Серия "А" между Интер и Наполи може да мине без едни от най-големите звезди на двата тима. Вече е сигурно, че "небесносините" няма да могат да разчитат на головия нюх на Единсон Кавани. Уругвайският стрелец получи контузия в глезена в двубоя срещу Виляреал от Шампионската лига (2:0). Кавани вкара от дузпа второто попадение за Наполи, но след почивката бе сменен и въпреки усилията на лекарския щаб не можа да се възстанови навреме. В четвъртък той проведе леко занимание, което накара тифозите да се надяват, че любимецът им ще излезе на "Сан Сиро", но старши треньорът Валтер Мадзари изобщо не го включи в групата за двубоя.

В лагера на Интер тревога предизвика травмата на Милито. Аржентинецът има проблеми с мускулите, заради които пропусна голяма част от миналия сезон. На вчерашното занимание нападателят е почувствал болки в бедрото и още не се знае дали ще попадне в стартовия състав на Клаудио Раниери.


Собствениците на ресторанти в Неапол се оплакват от многото вечерни мачове.

Асоциацията на търговците от Неапол днес поиска от ръководителите на италианския футбол да не включват в програмата мачове през вечерта в Неапол, както е от началото на сезона, защото това води до силно намаляване на клиентите в ресторантите в града.
"Голямото увеличаване на вечерните мачове в сравнение с последния сезон се отразява твърде негативно на посещаемостта на ресторантите, които отчитат 50 процента намаляване на посетителите с тенденция до 90 процента", каза днес Пиетро Русо, президент на Конкомерсио.
В четири кръга от италианския шампионат отборът на Наполи играе системно от 20,45 часа местно време /21,45 часа българско време/.

Няма коментари:

Собствено Търсене