четвъртък, 1 декември 2011 г.

Голово шоу на Наполи - Ювентус


Голово шоу на Наполи - Ювентус
 


Наполи посрещна Ювентус на "Стадио Сан Паоло" в отложения мач  от 11-тия кръг на италианската Серия А. Двата тима не успяха да се победят, като завършиха наравно 3:3, но осигуриха на публиката истинско голово шоу.

След равенството Ювентус остава на първо място с 26 точки в своя актив, а Наполи е на шесто място със 17 точки.Домакините поведоха в 24-та минута. Хамшик бе оставен непокрит в наказателното поле на Ювентус. Топката стигна до него след центриране и той отблизо се разписа за 1:0.

Всъщност Хамшик имаше възможност да се разпише още преди това, в 17-та минута. Тогава реферът отсъди дузпа за нарушение срещу Езикил Лавеци. Словакът застана зад топката, стреля и вкара, но главният арбитър отсъди повторно изпълнение. При него обаче Хамшик пропусна, изкарвайки топката в аут.

В 40-та минута Наполи вече водеше с 2:0, след като Горан Пандев се озова сам срещу Буфон и успя да преодолее вратаря на гостите, удвоявайки разликата.

Три минути след началото на второто полувреме Видал подаде на Матри, който не сбърка и намали разликата до 2:1.

В 68-та минута Пандев отбеляза своя втори гол в срещата и отново направи разликата два гола, а резултата 3:1.

В 72-та минута Естигарибиа отново намали аванса на домакините, а изравнителният гол отбеляза Симоне Пеле десет минути преди края на редовното време.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2723175

Няма коментари:

Собствено Търсене