понеделник, 12 декември 2011 г.

Новара и Наполи не успяха да се излъжат


    Новара и Наполи не се победиха и завършиха сблъсъка си при равенство 1:1. Двата тима не успяха да се излъжат на „Силвио Пиола” и по този начин грабнаха по точка. И Новара, и Наполи имаха доста възможности, но отбелязаха само по един гол.
     Двубоят започна добре за домакините, които пропиляха две добри възможности в началните минути на срещата чрез Рафаеле Рубино и Андреа Мацарини. Последва добра възможност и пред Джузепе Джемити, но до гол отново не се стигна. Наполи пък можеше да отбележи точно когато изтичаше първият четвърт час игра, но ударът на Горан Пандев с глава не попадна в рамките на вратата. До края на първата част тимът от Неапол имаше повече възможности да отбележи, но до попадение през първите 45 минути не се стигна и двата тима се оттеглиха на почивка при началното нулево равенство.


      Началото на второто полувреме бе по-добро за домакините от Новара, но те достигнаха до гол чак в 70-ата минута, когато Иван Радованович с великолепно изпълнение откри за 1:0. Наполи обаче не се предаде и в 84-ата минута изравни чрез Блерим Джемайли, който се разписа с хубав удар с десния крак. До края на двубоя нов гол не падна.
     След равенството Новара е на предпоследното 19-то място с 11 точки, докато Наполи се намира на 5-ата позиция с 21 пункта.


Novara: Ujkani, Morganella, Dellafiore, Centurioni, Ludi (9' st Labrin), Gemiti, Marianini, Radovanovic (33' st Porcari), Rigoni, Mazzarani (40' st Morimoto), Rubino. A disp. Fontana, Pesce, Granoche, Jeda. All. Tesser
Napoli: De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica (30' st Zuniga), Maggio, Hamsik, Dzemaili, Dossena (35' st Inler), Pandev, Lavezzi, Cavani (22' st Mascara). A disp. Rosati, Fideleff, Fernandez, Gargano. All. Mazzarri
Arbitro: De Marco di Chiavari
Marcatore: 25' st Radovanovic, 39' st Dzemaili
Note: ammoniti Rigoni, Dellafiore, Centurioni


http://www.novsport.com/news171016_1004.html

Няма коментари:

Собствено Търсене