събота, 17 декември 2011 г.

Босът на Наполи: Хамшик вече преподписа, с Кавани остават в отбора


     Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис обяви, че словашката звезда на тима Марек Хамшик  вече е подписал нов договор с участника на 1/18-финалите в Шампионската лига. През септември 2010 година Хамшик, който е смятан за трансферна цел на доста от водещите клубове в Европа, подписа нов контракт с неаполитанците до юни 2015 година. Сега обаче явно той се е обвързал още по-сериозно с клуба.

Халфът има репутацията на един от "тримата тенори" в Наполи. Другите двама са уругвайският нападател Кавани и аржентинският стрелец Езекиел Лавеци.

"Ще си тръгне ли Хамшик от Наполи? Той вече подписа нов договор и ще остане при нас, също както и Кавани, който изживява прекрасни моменти в Италия", разкри Де Лаурентис в интервю за Studio Sport XXL, което ще бъде излъчено в събота вечерта.

Босът на Наполи се изказа ласкаво и за наставника на тима Валтер Мадзари: "Мадзари е чудесен професионалист и предлага нещо съвсем различно от другите треньори. Разбирам се прекрасно с него".
    Същевремено слвашкият халф заяви, че е доволен от предстоящия сблъсък на тима с Челси в 1/8 финалите на Шампионската лига. „Искахме да избегнем испанците”, бе практичното обяснение на словака след жребия в Нион.
    „Най-важното нещо е, че не ни се падна Барселона или Реал Мадрид”, казва халфът и допълва. „Казвайки това, ние се изправяме срещу много силен отбор. Челси е страхотен отбор, който редовно играе в Шампионската лига. Трудно е да кажа как ще се развие мача. Сега сме декември, а мачът е чак през февруари”, коментира Хамшик.
     „Единственото сигурно е, че Челси ще бъдат фаворити срещу нас, но ние ще опитаме късмета си. Засега приоритетът ни е да се справяме добре в първенството, започвайки още тази неделя срещу Рома. Ще мислим за Шампионската лига през февруари”, завършва спряганият постоянно за трансфер в друг клуб играч.
 http://www.novsport.com/news171621_1032.html    http://www.sportal.bg/news.php?news=340472

Няма коментари:

Собствено Търсене